Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

woensdag 1 april 2009

Even héél iets anders.............

Ik had een paar leuke dingetjes bedacht voor moederdag, maar omdat die geplaatst gaan worden in het Hobbyjournaal, kan ik ze hier nog niet plaatsen. Dus..............even héél iets anders: poppen!
De kopjes heb ik gemaakt van houtpasta, geschuurd (en geschuurd....en geschuurd...) en daarna enkele keren geverfd en met patina gekleurd. De lijfjes zijn gemaakt van elektriciteitsdraad, fiberfill en verband en daarna aangekleed met kleertjes van mooie stofjes. De handjes maak ik van ongebleekt katoen, daarna verf ik ze en bewerk ze met patina. De schoentjes heb ik van Fimo gemaakt.

Clowntje.Vreemde vogelMuize-meisje.2 opmerkingen:

 1. Hoi Ellis , jij hebt goude handen !!!
  Heel mooi die poppen !!!

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ellis,

  prachtig je popjes dat zal inderdaad veel werk zijn maar het is heel fijntjes,zo mooi.

  Groetjes Kitty

  BeantwoordenVerwijderen