Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

maandag 15 juni 2009

Kaartje gemaakt naar een patroon van Marja ( club Freubelen ) Maar..... ik zou ik niet zijn ;-) , als ik er niet een ander vormpje van had gemaakt. Het papier is weer van Graphic45.

Card made after a example/template by Marja ( club Freubelen ) But......I wouldn't be me ;-) , if I hadn't changed the shape of the card. Paper: Graphic45




8 opmerkingen:

  1. hallo ellis,

    idd een ander model, maar o zo mooi weer,
    het ziet er geweldig uit.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. he leuk een toverkaartje vind het er super uit zien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jou uitvoering is ook erg leuk geworden Ellis. Leuk om te zien hoeveel verschillende kaartjes er gemaakt worden met 1 basispatroon

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterend kaartje Ellis,prachtig papier.

    Liefs Riet.x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart,leuk die vorm,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. jouw uitvoering is ook supers geworden Ellis...en wat is je boekje ook gaaf...ik heb hem net vandaag binnen gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw.....wat een supermooie dingen zie ik weer bij je Ellis!
    Groetjes, Willy

    BeantwoordenVerwijderen