Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

woensdag 17 juni 2009

M'n blog heeft al een paar dagen kuren........:-( óf ik krijg een foutmelding en kom er niet op, óf ik kom er wel op, om er vervolgens met de zelfde vaart weer te worden afgegooid.....................
Zijn er nog meer mensen die hier last van hebben?

5 opmerkingen:

 1. nee Ellis daar heb ik geen last van...vervelend zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nee ik ook niet, vorige week wel, maar nu niet meer, vervelend is het zeker.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zijn werkzaamheden op blogs geweest , mss was dit de reden Ellis. Ik heb er heel even last van gehad maar nu werkt het weer prima. Ik moet altijd wel moeite doen om een berichtje op je blog te plaatsen .Er komt altijd eerst te staan dat mijn bericht niet geplaatst kan worden en dan moet ik het nog een keer doen. Daar heb ik bij verschillende blogs last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zal je altijd zien , dit bericht werd gelijk geplaatst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had ik ook Ellis, en kan nu nog niet alles plaatsen zoals ik wil
  groetjes Femmy

  BeantwoordenVerwijderen