Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

woensdag 27 januari 2010

Turn Around kaart/card
naar een idee van mijn vriendin Rie Kuipers (HJ 59) Het papier en het plaatje zijn niet helemaal mijn ding, maar je moet roeien met de riemen die je hebt ;-) Dit was het enige papier dat ik had, wat paste bij dát plaatje.
Het plaatje staat 2x op het speciale knipvel (gratis bij HJ 59): 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld, zodat je ze op elkaar kunt plakken en je dus aan de voor-en achterkant een afbeelding hebt.

I made this card from a template (Hobbyjournaal paper 59) made by a friend of mine. The picture comes from a special 3D sheet: it's printed on there twice, once "normal" and once as mirror image.

6 opmerkingen:

 1. Het is mooie kaart geworden,het is wel iets heel anders dan wat we gewend zijn van je maar ook leuk om iets anders te maken.

  Groetjes Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig vrolijk kaartje in die kleurtjes en papier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OH MY GOSH!!! This is TOTALLY STUNNING!!!!
  WOW! Love everything about it!!
  hugs, Janiel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Ellis, het is weer eens wat anders.

  Groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi ellis
  wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg en er staat een verassing op mijn blog voor je

  gr tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem mooi Ellis , leuk modelletje. Daar kan je ook weer zoveel kanten mee op.

  BeantwoordenVerwijderen