Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

woensdag 31 maart 2010

Magnoliaatje

Mijn eerste poging tot inkleuren met Distressinkt. Niet helemaal naar m'n zin, maar ook niet slecht, vindt ik, voor een eerste poging. (het idee voor deze kaart heb ik van Tiets (Hobbyzine) )

My first attempt at coloring with Distress ink. Not quite as I wanted it, but not bad for a first attempt, I think. (the idea for this card I got from a card byTiets (Hobbyzine) )


7 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart met hele mooie kleuren!

  groetjes, Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi ellis,

  Schitterend wat is die mooi, prachtige kleurencombinatie en heel erg mooi papier ook, en zo mooi inkleuren voor de eerste keer, nou ik doe het je niet na.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellis,
  Harstikke mooi is ie weer!!
  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt Ellis.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet naar je zin? Ik vind dat je het super hebt gedaan en het kaartje is ook weer leuk,...liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ellis,

  Heel mooi geworden, ik vind inkleuren met distress inkt ook moeilijk dus ben eerst maar weer met de potloden aan de slag gegaan. De inkt kan ik altijd nog voor randjes e.d. gebruiken.

  Groetjes
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen