Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

woensdag 8 april 2009

Romantisch

Laatst heb ik bij de hobby-marktkraam van die plastic kanten kleedjes gekocht. Gisteravond heb ik er 1 wat heen en weer zitten vouwen, met dit als resultaat:
een romantisch zakje met twee zeepjes in de vorm van roosjes.

6 opmerkingen:

 1. Wauw , geweldig Ellis ! Is dit plastiek? het ziet er heel mooi uit. Ook je eierdoosje vind ik prachtig , goed ideetje! Ja, en de rolletjes blijven in ieder seizoen leuk om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ellis,

  Wat heb je dat weer mooi gemaakt,je hebt ook altijd van die leuke ideeën, ook de eierdoos en de wc rolletjes vind ik fantastisch

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellis
  Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik dacht even kijken wie je bent en zie dat je ook uit Zwolle komt.... Kennen wij elkaar?
  Leuke dingen heb je op je blog staan! Je bent meer van de home decoratie dan van de kaarten en layouts volgens mij.

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi, leuk om dit als kado te krijgen.

  Groetjes, Corinde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello Ellis, I see your cards, on hobbyjournaal site. Your site is wonderful, I don't understand your language.... can you explain me what is the material used for this "Romantisch"?? My site: http://ilcantucciofucsia.blogspot.com/
  Thank you! Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. helemaal top Ellis, superleuk om zo neer te zetten en wat zal het ook lekker ruiken;)!!!
  groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen