Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

dinsdag 26 mei 2009

Vaderdagdoosje / Father's Day box

Een doosje speciaal voor Vaderdag, met een wel zeer origineel geschenk ;-) : een stropdas. Het patroon voor mijn Vaderdagdoosje kun je vinden in Hobbyjournaal 52. Omdat ik voor het HJ geen foto's van internet kan gebruiken, heb ik een foto gemaakt van de auto van mijn buurvrouw en die in sepia afgedrukt.

A little box especially made for Father's Day, with a very original present inside ;-) : a tie. The template for my Father's Day box you can find in the Hobbyjournaalpaper nr.52. Because I can't use downloaded photo's in the HJ-paper, I took a photo of my neighbours car and printed it in sepia.1 opmerking:

  1. wat een geweldige creaties maak je toch...deze is ook weer prachtiggg!

    BeantwoordenVerwijderen