Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

vrijdag 10 juli 2009

Gevonden! / Found them!

Ik wist dat ik ze nog ergens had: Vera de Muis plaatjes. En na het hele huis op de kop te hebben gezet, heb ik ze eindelijk gevonden! Het papier is van K&company. (de kleuren op de foto wijken weer eens af van de echte kaart)

I knew I had them somewhere: Vera the Mouse pictures. And after turning the whole house upside down, I finally found them! Paper: K&company(the colours on the picture differ from the real card)

8 opmerkingen:

 1. en wat een lief vera de muis kaartje ellis!!!

  ik hou er zelf ook zo van!!!
  fijn dat je ze hebt gevonden hoor!

  ellis een heel fijn weekend!

  lieve gr. marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit is helemaal supers Ellis...ik heb ze ook nog ergens liggen...maar ik heb ze nog niet gevonden zal wel ergens in een vergeten doosje zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey meiske

  Ik heb ook nog een heleboel plaatjes van Vera, heb er zelfs ng twee boekjes van maar altijd zoiets van ...doe ik wel een keer wat mee en nu na het zien van jou kaartje....wow weer erg leuk geworden...toppie....Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo ellis,

  wat een lief kaartje met vera de muis, ik heb ook nog van die plaatjes liggen, maar heb gewoon tijd te kort om er wat mee te doen, ik wens je nog een fijn weekend toe.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterend kaartje Ellis,leuk plaatje en heel mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatje Ellis, prachtig papier,

  Groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi ja ik zie het voor me , het hele huis op z'n kop om iets te zoeken. Gebeurt hier ook regelmatig.Ik vind het een snoezig kaartje met het Vera plaatje Ellis!

  BeantwoordenVerwijderen