Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

donderdag 20 augustus 2009

Beschrijvinkje dan maar? ;-) Description voor the card below.

beschrijving van onderstaande kaart:

snij een dubbele kaart :14,5x10,5cm. Leg hem met de lange open kant voor je neer. Meet van één lange voorkant het midden uit (7,25cm). Meet ook (vanaf de voorkant)aan beide zijkanten 7,25cm uit en geef dit even aan met een potloodstreepje. Maak bergvouwen, vanuit het midden van de lange kant naar de potloodstreepjes aan de zijkanten. Je hebt nu twee driehoekjes aan je kaart, waarvan de punt naar beneden wijst.
Snij 2 vierkantjes (karton) van 7,25x7,25cm en lijm ze (voor de helft, dus) op de omgevouwen driehoekjes aan je kaart. Beplakken en versieren maar!

Cut a double card of this size: 14,5x10,5cm. Measure out the middle (7,25cm) of one part of the front of the card (=longest open side). Also measure out 7,25cm on each short side (measure starting at the front of the card) Make mountainfolds. There are now 2 triangles on your card, with the points pointing down.
Cut 2 cardstock squares: 7,25x7,25cm en glue them on to the triangles on your card.
Embellish with scrappaper and uhhhh......embellishments ;-)

1 opmerking:

  1. hallo ellis,

    wat een schitterende kaart heb je weer geplaatst en bedankt voor de beschrijving,
    ik heb je net misgelopen vorige week vrijdag bij de stand van het HJ, volgens Rie was je net naar huis toe, maar ach ik zie je wel weer op de markt.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen