Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

vrijdag 28 augustus 2009

HJ 55 Oma's snoeptrommeltje /Grandma's biscuit tin
9 opmerkingen:

 1. goffer doos ( om in styl te blijven)
  IK zit hier weer te kwijlen met al dat moois, wilde eerst voor me verjaardag een bril vrnagen( misschien maak ik dan betere fotos grrr ) maar ik denk toch dat ik een tod vraag....Jij ook een goed weekend...liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zit hier gewoon weg te kwijlen van al dat moois wat ik zie.... ben blij dat ik nog de spuugdoekjes van mijn dochter in huis heb....

  groetjes jessica.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat moet je hier op zeggen Ellis.
  ECHT SCHITTEREND>

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel heel mooi je nieuwe creaties.


  Groetjes Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. in één woord schitterend

  geweldig wat mooi
  groetjes Arkina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo ellis,

  meid wat een geweldig mooie creaties heb je weer gemaakt voor het HJ, echt heel erg mooi,
  schitterend papier en leuke kleine details, echt vintage, en ook echt jou ding, dit hoort bij jou, als je het HJ doorbladert weet je precies wat van jou is, zo herkenbaar, echt ik vind het suuuuuuuuper.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat maak je toch geweldig mooie creaties ik vind het helemaal geweldig en kom dan ook graag iedere keer op je blog kijken!

  groetjes Annette

  BeantwoordenVerwijderen