Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

dinsdag 24 november 2009

Correcties HJ 58

De patronen van mijn bonbonbakje (blz. 17 ) en mijn wijn-cadeaudoos (blz.25) in HJ 58 zijn dit keer NIET op ware grootte afgedrukt. Mocht je 1 van beiden (of allebei ;-) ) willen maken, vergroot dan eerst het patroon. Bij het bonbonbakje staan de juiste maten aangegeven.

Het patroon voor de wijndoos moet 30cm hoog worden. De breedte van de onderkant moet 7,5cm breed zijn, gemeten vanaf de vouw (lees de beschrijving)


The templates for my chocolatebox (page 17) and my wine giftbox (page 25) in Hobbyjournaal 58 are NOT the right size ! If you would like to make 1 (or both ;-) ) first enlarge the templates: the chocolatebox to the size printed next to the template,
the template for the wine-box: hight 30cm, width(at the bottom) 7,5cm, measured from the fold.

Ellis

1 opmerking: