Over mij

Mijn foto
Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! En nog leuker als je ook een reactie achterlaat ! Ik ben dus Ellis Hendriks, getrouwd met Gert en samen samenwonend met een hele lieve hond en een vrolijke vogel. Ik ontwerp en maak al een aantal jaren (figuur)kaarten voor het Hobbyjournaal. Een tijdje geleden heb ik het scrappen ontdekt. Het leukste vindt ik het ontwerpen en maken van doosjes. Maar kaarten maken doe ik ook graag, eigen ontwerp én mooie ontwerpjes van anderen.

woensdag 26 mei 2010

????????????

Ik miste een blog in m'n lijstje .....die met al die prachtige vintageplaatjes.....hij is ineens weg : Shabby Chic Papierskatter.

6 opmerkingen:

 1. is dit wat je bedoelt?
  http://shabbychic.top-site-list.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb op googlle gezocht naar
  vintage Shabby Chic
  en dan komt er aardig wat in beeld,
  hoop dat je het weer kan vinden.
  groetjes nonna

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nog 1 keer;)
  http://vintage.startze.nl/

  ga nu met me eten beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi ellis,

  ja klopt, deze is ook uit mijn lijst verdwenen, heb nog even gegoogld maar kan hem niet weer vinden, er zijn heel veel shabby chic site's maar deze is nergens meer terug te vinden, jammer maar helaas.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik heb ook gelijk even gekeken,bij mij is het ook weg en geeft aan deze blog bestaat niet meer.Erg jammer vind ik dat.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. We houden er genoeg over, 1 weg, een ander erbij, als je even op mijn blogroll kijkt bij free vintage images zie je genoeg blogs met leuke plaatjes, rechts helemaal onderaan staan ze op mijn blog !

  BeantwoordenVerwijderen